the artist way

Het aanwakkeren van je eigen unieke creativiteit die diep vanuit jezelf komt.

Creatieve omschakeling in 12 weken

 

Een intensieve en inspirerende training voor mensen die geblokkeerd zitten in hun creativiteit, die onvrede voelen met hoe hun leven verloopt en hierin verandering wensen. Je heelt je creatieve impasse en komt terug in contact met je eigen, unieke verlangens. Je leert jezelf in de wereld te zetten. ‘The Artist’s Way’, het boek van Julia Cameron, is hierbij de leidraad.

 

In twaalf wekelijkse bijeenkomsten geef je jouw creativiteit opnieuw vorm. Je leert je eigen passie kennen en gaat deze ernstig nemen, je herschikt je prioriteiten.

 

Ik begeleid je doorheen jouw creatieve herstel aan de hand van concrete (schrijf)oefeningen uit het boek, beeldende toepassingen waarbij je wordt geprikkeld. Elke week krijg je de kans om te delen in een kleine groep, welke zowel inspirerend als ondersteunend zal werken.

 

Iedere week is er een ander thema dat afrekent met hinderlijke denkbeelden uit het verleden, dat je leert je angsten te overwinnen, je innerlijke criticus in te tomen,… Je experimenteert, faalt, gaat verder en staat meer en meer open voor het onbekende, nieuwe, boeiende,.. in jou, in het leven. Jijzelf engageert je daarnaast om voor de duur van het traject elke dag opnieuw ochtendpagina’s (elke ochtend drie pagina’s) te schrijven en wekelijks een ‘kunstenaarsuitstap’ te doen met en voor jezelf.

 

Weken van woede en wanhoop gaan over in uitbarstingen van vrolijkheid en energie. Heel dit proces maakt dat je bewuster in het leven staat, meer verbonden met jezelf en de ander. Je gaat voor je dromen en je verlangen om voluit te leven, in vreugde, openheid en licht. Je uit jezelf op een manier die helemaal bij jou past.

 

Formule: gratis kennismaking, 12 wekelijkse bijeenkomsten van telkens 3,5 uur

 

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong Joseph Chilton Pearce