individuele coaching

Creatieve en kunstzinnige coaching

 

Creatieve en kunstzinnige coaching is voor mensen die meer willen dan alleen maar praten. Niet enkel het verstand, maar ook het gevoel, de intuïtie en de verbeelding worden aangesproken. Door met materialen te werken daag ik je uit om vorm te geven aan persoonlijke thema’s. Letterlijk. Gevoelens en ervaringen die moeilijk onder woorden te brengen zijn, worden plots heel zichtbaar en tastbaar. Doorheen het proces van creatie en experiment zie je wat de onderliggende behoefte is, wat nieuwe bewegingen op gang brengt. Met zelfvertrouwen durf je nieuwe paden in te slaan. Dit proces leidt tot positieve gevoelens, het resultaat is vaak van grote betekenis.

 

“Wat heb jij nu, op dit specifieke moment nodig om te groeien?” Ik luister naar je verhaal, naar je vraag, naar je dromen. Ik ga met jou op ontdekkingsreis zodat ook jij je kan bevrijden van oude patronen die je vandaag belemmeren. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je te doen staat en voelt je creatief, lichter en vrijer. Als ‘ervaringsdeskundige’ sta ik je bij in deze moeilijke periode.

Alle aangeboden creatieve oefeningen worden op maat afgestemd, ieder persoon is uniek. Je hoeft helemaal niet te kunnen tekenen of schilderen, dit komt vanzelf.

 

Personal coaching begint met een verkennend gesprek. Je kan ook kiezen voor deelname aan de creatieve sessies in groep, waar je naast je eigen proces de (h)erkenning krijgt en voelt van de anderen, welke opnieuw spiegelend zijn voor jou.

 

Neem contact op voor een verkennend gesprek via de contactpagina. Ik luister. Maak je eigen herstel tot de voornaamste prioriteit in je leven!

 

Iets voor jou?

 

- Je verlangt naar vreugde, openheid en licht

- Je wil anders leren omgaan met stress en angst

- Je hebt het moeilijk met grenzen en verlangt hierin verandering

- Je perfectionisme verlamt je, je ervaart faalangst

- Je hebt te kampen met een dreigende of reeds aanwezige burn-out

- Je wilt iets totaal anders, je denkt na over loopbaancoaching

- Je hebt een droom die je wil realiseren en je verlangt hierbij ondersteuning

- Je bent zoekend,… naar jezelf en je innerlijke stem, je innerlijke wijsheid

- Je wilt jezelf leren begeleiden

- Je wil je unieke creativiteit opnieuw aanwakkeren en activeren

- Je verlangt ernaar om tot rust te komen in jezelf en meer te genieten

 

Ieder kind is een kunstenaar. De 'kunst' is hoe het een kunstenaar kan blijven.

Pablo Picasso